Ga naar inhoud
Jongens worden mannen. Maar wat delen ze met hun vrienden en wat niet? Vier mannelijke modellen in Thailand doen stoer tegen elkaar en de buitenwereld, maar openhartig in een-op-een-interviews. Rauw en intiem.


In deze korte documentaire doen vier mannelijke modellen een oprechte poging om zichzelf beter te leren kennen tijdens een Thaise retraite. Terwijl de meest gevoelige jongen actief praat over de patronen die hij wil doorbreken en veel tijd in bed spendeert, staat de meest dominante jongen in de groep graag in het middelpunt van de belangstelling. Onder elkaar gedragen ze zich over de top; ze rijden naakt op een scooter, huren patserige villa's en pronken met Instagram-fotoshoots, maar in de privégesprekken met de filmmaker biechten ze hun individuele onzekerheden op.

Credits

Uitvoerend Producent
Productiebedrijf
Amanda van Hesteren

Titel: I Want to go Higher
Jaar: 2023
Duur : 24 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2023

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Affiche I Want to go Higher.jpg