Korte slap­stick. Hoog aan de gevel van een kantoorge­bouw worstelt een zwaar­li­jvige schilder (Jack Wouterse) met een dieet van yoghurt en worteltjes, en een stomende hotdog aan de andere zijde van het raam.
Korte slap­stick. Hoog aan de gevel van een kantoorge­bouw worstelt een zwaar­li­jvige schilder met een dieet van yoghurt en worteltjes, en een stomende hotdog aan de andere zijde van het raam. Wanneer hij ontdekt dat een van de vensters open­staat wordt de verlei­ding te groot. Jack Wouterse speelt de schilder die bij iedere tegenslag steeds meer vast­ber­aden raakt de hotdog te verov­eren. De film is gemaakt in opdracht van Arbouw en dient als start­punt voor een discussie over voeding en leefgewoontes.

Titel: Hotdog
Jaar: 2008
Duur : 9 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte