Ga naar inhoud
Documentaire volgt grafisch ontwerper Piet Schreuders die, voor het eerst van zijn leven in L.A. en Hollywood, zijn fascinatie kan uiten voor Amerika en de daar gebruikte letters en symbolen.
Documentaire volgt grafisch ontwerper Piet Schreuders die, voor het eerst van zijn leven in Los Angeles en Hollywood, zijn fascinatie kan botvieren voor Amerika en de daar gebruikte letters en symbolen. Hij bekijkt in L.A. letters van straatnaamborden, krantenkoppen en reclameborden en spreekt met deskundigen. Ook gaat hij naar de filmlocatie in Hollywood waar The Music Box is opgenomen, waarin Laurel en Hardy een piano een hoge trap opslepen.

Titel: Hollywood at Last
Jaar: 1979
Duur : 51 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Competities: VPRO-docu
Editie: NFF 2006

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.