Ga naar inhoud
Stills

Hoe zullen wij ons troosten.

Regie: Machiel van Hoek
Van hardcorefeesten en yogasessies tot een bezoek aan de ochtendmis en jezelf afbeulen in de sportschool - het komt allemaal voorbij in deze tragikomische documentaire over de menselijke zoektocht naar betekenis.
Wie ben ik, waar kom ik vandaan en waar ga ik naartoe? Met herbestemde kerken als theater en alledaagse gebeurtenissen als toneelstuk, onderzoekt deze documentaire herkenbare levensvragen en de eindeloze menselijke zoektocht naar betekenis. Het resultaat is een bont tableau vivant waarin de kijker moeiteloos van trampolinehal naar nachtclub naar de collegebanken wordt geleid. Allemaal vastgelegd binnen de muren van het enige gebouw dat vroeger collectieve houvast en betekenis bood: de kerk.

Credits

Sound Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Postproductiebedrijf
Productiebedrijf
St. Joost School of Art & Design
Postproductiebedrijf
Camuse
Hoezullenwijonstroosten Poster.jpg
Titel: Hoe zullen wij ons troosten.
Jaar: 2022
Duur : 11 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2022
NFF Studentencompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills