Ga naar inhoud
Korte animatie over een meisje met ADD en haar spannende eerste dag in de bus naar school. Hoe overleef je zo’n dag als je het lastig vindt om contact te leggen met andere mensen?

Juist als je het moeilijk vindt als er veel op je af komt, kan het soms goed zijn om tóch uit je schulp te kruipen. Dat weet de moeder van het meisje met ADD in deze korte animatiefilm heel goed. Het kind gaat voor het eerst naar school en de busreis is heel spannend voor haar. Om toch een beetje een 'safe zone' te hebben, maakt het meisje een papieren versie van haar moeder en haar moeder heeft op háár beurt ook een verrassing.

Credits

Sound Design
Productiebedrijf
St. Joost School of Art & Design
Poster

Titel: Hi!
Jaar: 2022
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: NFF Studentencompetitie
Editie: NFF 2023

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills