Drie ex-klasgenoten, waaronder de regis­seuse zelf, delen hun fasci­natie voor de fotografie. Deze korte docu­men­taire volgt hun uiteen­lopende levenslopen.
Drie ex-klasgenoten, waaronder de regis­seuse zelf, delen hun fasci­natie voor de fotografie. Deze korte docu­men­taire volgt hun levensloop. Jerome is een van de beste mode­fo­tografen ter wereld en woont in Parijs. Ghies­bert is door een ongeluk vanaf zijn schouders verlamd en Tamara Miranda zit dan nog op de Filmacad­emie. Het leven dat wij droomden is een deel uit een reeks docu­men­taires waarin jonge film­makers hun visie geven op het thema Het leven is een feest’.

Credits

Montage
Producent
Paul de Bont Producties
Productiebedrijf
Film & Video Support
Omroep
IKON TV
KRO TV

Titel: Het leven een feest - Het leven dat wij droomden
Jaar: 1998
Duur : 25 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 1998

Gouden Kalf nominaties

Beste Korte Documentaire (1998)
Tamara Miranda

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01