Ga naar inhoud
default_1.1.1.jpg

Het komt wel goed

Regie: Marleen Meijer

Jeugddrama over achttienjarig meisje in de rouw. Boos weggelopen van haar verjaarsfeest, leert een onverwachte ontmoeting haar dat je niet moet vluchten voor je emoties, maar ze moet durven aangaan.

De heethoofdige Bobby is verdrietig. Een maand geleden heeft haar beste vriendin zelfmoord gepleegd en ze heeft geen idee wat ze met haar emoties aan moet. Wanneer ze van haar eigen verjaardagsfeestje wegloopt, komt ze een volwassen man tegen die helpt bij de jaarlijkse paddentrek. Eerst is ze boos omdat die stroom van honderden padden haar de weg verspert, maar gaandeweg de avond leert ze dat sommige dingen in het leven hun beloop moeten hebben.

Titel: Het komt wel goed
Jaar: 2023
Duur : 16 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2023
NFF Studentencompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

default_1.1.4.jpg
default_1.1.5.jpg