Ga naar inhoud
Vrolijke dramaserie over de ontwapenende avonturen van de nieuwsgierige Hiba (5) en haar leeftijdsgenootjes. Ze groeien op aan een stadshofje, waar ze met een bonte mix aan volwassenen wonen.
In deze aanstekelijke dramaserie volgen we de dagelijkse avonturen van Hiba (5) en haar al even vrolijke en nieuwsgierige leeftijdsgenoten. De vriendjes en vriendinnetjes wonen samen met een bonte mix aan volwassenen in een groen hofje dat midden in de grote stad ligt. Hiba en haar vriendjes weten: samen is alles áltijd leuker. Met hun ontwapenende, frisse kijk op de wereld komen de jonge avonturiers daarom gezamenlijk tot kleine en grote inzichten - net als hun volwassen buurtgenoten trouwens.

Titel: Het herriehofje
Jaar: 2022
Duur : 11 minuten
Categorie: Dramaserie
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
NPO Start
Nu streamen

Bekijk deze film/serie op NPO Start.

Stills

Stills
Stills