Ga naar inhoud
Persoonlijke documentaire waarin de filmmaakster teruggaat naar hotel Koralpenblich in haar vroegere vakantieland Oostenrijk om te kijken hoe het daar nu met alle mensen gaat.
Filmmaakster Gabbi Werner bracht als kind de zomers door in het hotel 'Koralpenblich' in Oostenrijk. In de persoonlijke documentaire Heidi Doesn't Live Here Anymore, gaat Werner terug naar haar vroegere vakantieland om te kijken hoe het daar met alle mensen gaat. Net als vroeger dwaalt ze door het hotel en de omgeving en praat met de personeelsleden en enkele vaste hotelgasten over het verslijten van de jaren. Al snel blijkt het voormalig paradijs aan erosie onderhevig, of was het altijd zo?

Credits

Producent
Set geluid
Productiebedrijf
VPRO TV

Titel: Heidi Doesn't Live Here Anymore
Jaar: 1999
Duur : 45 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2000

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.