Ga naar inhoud
Een korte poëtische documentaire over verlies en eenzaamheid. Nadat een veerman zijn vrouw verliest, probeert hij de stilte te omarmen om zijn verdriet te kunnen verwerken.
Paul werkt als veerman op een pont. Zijn omgeving kenmerkt zich door weidsheid en stilte. De enige geluiden zijn het gekabbel van water en het gekraak van zijn woonboot. In deze verstilde documentaire zien we Paul nadat hij zijn vrouw is verloren en hij zichzelf verliest in zijn verdriet. In plaats van op zoek te gaan naar afleiding, probeert hij de stilte die zijn vrouw achter liet te omarmen. In de hoop zo met het verdriet om te kunnen gaan.

Credits

Producent
Set geluid
Visual Effects
Productiebedrijf
St. Joost School of Art & Design

Titel: Heen en weer
Jaar: 2021
Duur : 22 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Competities: NFF Studentencompetitie
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills