Ga naar inhoud
Stills

Harmonia

Regie: Thom Lunshof
Een student zet alles op alles om te presteren als roeier. Ondertussen haalt een mysterieuze stem de studenten op de universiteitscampus over om hun individuele doelen op te geven, en te kiezen voor eenheid en verbondenheid.
Terwijl Philine een plekje probeert te bemachtigen in de meest prestigieuze boot van haar universiteitsroeivereniging dringt een mysterieuze stem de universiteitscampus binnen. De stem is op zoek naar eenheid en verbondenheid in een wereld waarin iedereen individuele doelen nastreeft. Steeds meer mensen sluiten zich aan bij de stem, maar Philine blijft doorgaan. In haar strijd om te presteren put Philine zichzelf volledig uit.
Titel: Harmonia
Jaar: 2020
Duur : 27 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2020
NFF Studentencompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills