Ga naar inhoud
Still

Happy Together

Regie: Geoffrey Enthoven
Een reeks tegenslagen doet een perfect gelukkig ogend gezin wankelen. Zijn ze het gevolg van een ongelukkige samenloop van omstandigheden? Of is er een diepere oorzaak?
Martin en Eline, een welgesteld koppel met twee kinderen, staan op het punt een vakantiehuis te kopen in Toscane. Maar nadat ze het contract hebben ondertekend, blijkt de filiaalhouder van Martins bank er met een deel van hun centen vandoor te zijn. Dit incident brengt een reeks tegenslagen op gang die het perfect gelukkig ogend gezin doen wankelen. Maar zijn ze het gevolg van een ongelukkige samenloop van omstandigheden? Of is er een diepere oorzaak?
Titel: Happy Together
Jaar: 2008
Duur : 1 uur, 31 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2008
Vlaamse Films

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still