Ga naar inhoud
Filmisch duet tussen Gieling en muzikant Martyn Deijkers, alias DJ Martyn. In deze deels zwart-witte, deels kleurrijke, dialoogloze korte film lijkt Egon het ware middelpunt van een feest te zijn.
Een filmisch, muzikaal duet tussen Gieling en muzikant Martijn Deijkers, alias DJ Martyn. In deze deels zwart-witte, deels kleurrijke, dialoogloze minispeelfilm lijkt Egon het stralende middelpunt van een feest te zijn. Wat doet die beeldschone dame in rouwkleding en waarom staat de arena vol met in pak geklede mensen? DJ Martyn, die zelf de hoofdrol speelt, zorgde voor de intrigerende, elektronische soundtrack met dubstep-invloeden.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: Great Lengths
Jaar: 2010
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2010

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still