Coming-of-age drama over de veertienjarige Leon die zich geen raad weet als hij ontdekt dat zijn moeder achter de rug van zijn afwezige vader om aanpapt met de buurman in hun galerijflat.
Woorden heeft de veertienjarige Leon niet nodig om zijn moeder te laten weten dat hij zijn vader mist: het petje op zijn hoofd zegt voldoende. Dat petje vond de zwijgzame tiener in de boot van zijn vader, die ligt te verwaarlozen in de IJmuidense haven terwijl de eigenaar ervan zijn tijd in de gevangenis uitzit. De spanning tussen moeder en zoon is voelbaar en komt bij Leon tot een kookpunt als hij ontdekt dat de buurman in hun galerijflat meer is voor zijn moeder dan alleen een buurman. Een coming-of-age drama over hoop en verwachtingen.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking

Titel: Gotta
Jaar: 2016
Duur : 13 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Overig
Editie: NFF 2015

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still