Ga naar inhoud
GOODBYE STRANGER 005 Topkapi Films ©Ton Peters.jpg

Goodbye Stranger

Regie: Aaron Rookus
Wanneer succesvol playlist curator Paul zijn gedroomde buitenlandpromotie in gevaar ziet komen, verandert zijn zorgeloze zomerdag vol privé-afspraken in een bitterzoete zoektocht naar wat er wérkelijk toe doet.
Droombaan, prachthuis, vriendin. In het muzikale speelfilmdebuut van regisseur Aaron Rookus en scenarist Wander Theunis heeft playlist curator Paul (Martijn Lakemeier) het allemaal. Maar of hij tevreden is? Wanneer hij tot zijn schrik zijn gedroomde buitenlandpromotie bij een grote muziekstreamer in gevaar ziet komen, moet hij die vraag onder ogen komen. Het is het begin van een rusteloze zomerdag vol sociale verplichtingen, onverwachte ontmoetingen en pijnlijke confrontaties, die Paul steeds meer doen twijfelen aan het perfecte plaatje dat hij voor zichzelf heeft uitgekozen.

Credits

Coproducent
Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Titel: Goodbye Stranger
Jaar: 2023
Duur : 1 uur, 22 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2023

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

GOODBYE STRANGER 002 Topkapi Films ©Ton Peters.jpg
GOODBYE STRANGER 003 Topkapi Films ©Ton Peters.jpg