Ga naar inhoud
Kort drama waarin een topdrukke data-analist zich verantwoordelijk voelt voor zijn zieke vader. Terwijl hij doet wat van hem verwacht wordt, vergeet Andriy dat hij ook voor zichzelf moet zorgen.
Tijdens een belangrijke presentatie gaat de telefoon van de hardwerkende, succesvolle data-analist Andriy: zijn moeder panikeert weer over de medicatie van zijn zieke vader. Tijdens een bedrijfsuitje kan Andriy zijn zorgen niet opzij zetten, en tijdens een wandeling met een oud-collega van zijn vader en diens hond, laat het thema de zoon nog altijd niet los. In dit korte drama ontdekt de bezorgde zoon dat hij ook aan zichzelf moet blijven denken, als hij zijn leven op de rit wil houden.

Credits

Cast (hoofdrol)
Cast (bijrol)
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Productiebedrijf
Family Affair Films

Titel: Good Boy
Jaar: 2020
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills