Ga naar inhoud
De ambitieuze rechercheur Alize leidt het onderzoek naar de moord op een jonge vrouwelijke rapper. Ze merkt dat haar superieuren het onderzoek niet serieus nemen.
De dood van een jonge vrouwelijke artiest lijkt op het eerste oog veroorzaakt door een overdosis. Maar Alize, een jonge en ambitieuze rechercheur die net moeder is geworden, ontdekt dat er een veel grotere zaak achter zit: de complexe en tragische waarheid achter de dood van de rapper. Bovendien stuit ze binnen haar eigen eenheid op discriminatie. Alizes onderzoek wordt echter niet serieus genomen, waardoor ze gaandeweg op gespannen voet komt te staan met haar superieuren.

Titel: Good Bad Girl
Jaar: 2021
Duur : 1 uur, 20 minuten
Categorie: Dramaserie/singleplay
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills