Ga naar inhoud
GodwasHere02.jpg

God was Here!

Regie: Raluca Lupaşcu
Lang geleden veranderde een wonder een klein Roemeens dorp in een bedevaartsoord. Een jonge schaapsherder wordt heen en weer geslingerd tussen geloof en scepsis.
Vijfentachtig jaar geleden verscheen God aan een herder in het Roemeense dorp Maglavit. De oude herder werd een lokale beroemdheid en het dorp groeide uit tot een bedevaartsoord, waar mensen genezen zouden worden van allerlei kwaaltjes. Niemand twijfelt aan de gebeurtenis, behalve de jonge schaapsherder Lucian. Zijn broer is ernstig ziek, wat zijn geloof doet wankelen. Ondertussen is hij wanhopig op zoek naar een remedie. Zouden wonderen toch bestaan?

Credits

Sound Design
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
Nederlandse Filmacademie
Omroep
AVROTROS
Postproductiebedrijf
Filmmore
Titel: God was Here!
Jaar: 2020
Duur : 28 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2020
NFF Studentencompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

GodwasHere01.jpg
GodwasHere03.jpg
GodwasHere04.jpg
GodwasHere05.jpg