Documentaire over Duncan Stutterheim, een van de bedenkers van de succesvolle dance-evenementen Sensation en medeoprichter van het populaire multimediabedrijf ID&T.
Carin Goeijers volgt Duncan Stutterheim in zijn voorbereidingen op een nieuwe editie van het dansfestijn Sensation, een door Stutterheim en vrienden op een namiddag bedacht concept dat hem rijkdom, roem en - zo blijkt uit de documentaire - uiteindelijk relativeringsvermogen bracht. De zakenman zit in een roerige periode: zijn bedrijf ID&T loopt niet lekker, mede door het verlieslijdende radiostation Kink FM, een erfenis van zijn verongelukte en door hem verafgode broer Miles. Stutterheim, die voor zakelijk advies nog altijd zwaar leunt op zijn vader, moet ingrijpende beslissingen nemen. Ondertussen probeert hij in zijn kapitale woning te vaderen, het Sensation-concept aan de Duitsers te verkopen en, met onder anderen dj Armin van Buuren en Jan Vayne, ideeën te bedenken voor de nieuwe show. De film is doorsneden met interviews met betrokkenen en flink wat dreunende beats van de mega houseparties.

Credits

Uitvoerend Producent
Set geluid
Sound Design
Productiebedrijf
Pieter van Huystee Film & TV
Omroep
IKON TV
Distributie
A-Film Distribution

Titel: God is My DJ
Jaar: 2006
Duur : 1 uur, 34 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Editie: NFF 2006

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still