Ga naar inhoud
Televisiefilm over de nauwe band tussen een alleenstaande moeder en haar zoontje, die beiden aan watervrees lijden, maar afzonderlijk verschillende oplossingen voor hun probleem zoeken.
Als Bas voor zijn alleenstaande moeder het briefje Gezocht: Man op het prikbord van de supermarkt plakt, weet zij van niets. De eigenzinnige Bas poogt een oplossing te vinden voor de verwijdering tussen hem en zijn moeder die niet weet hoe ze nog langer om moet gaan met de bijgelovige dwangmatigheden van Bas. En beiden lijden aan watervrees. Maar aan het einde van de zomer is de harmonie tussen deze twee hartverwarmende karakters teruggekeerd.

Titel: Gezocht: Man
Jaar: 2005
Duur : 1 uur, 23 minuten
Categorie: Lang Televisie Drama
Competities: Gouden Kalf Competitie, Hoofdprogramma
Editie: NFF 2005

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still