Ga naar inhoud
Still

Gewoon Hans

Regie: Diederik Ebbinge
Tragikomische film over de zeventienjarige Katinka wier vader idolaat is van Hans Teeuwen. Hierdoor krijgt ze angstaanvallen, maar een therapeutische ontmoeting met Hans heeft onverwachte gevolgen.
Katinka's vader is idolaat van Hans Teeuwen. Alles draait om hem, zelfs de familiefoto wijkt voor een poster. Katinka begint van Teeuwen te dromen en krijgt angstaanvallen. De ingeschakelde psychiater adviseert een ontmoeting, zodat Katinka ziet dat Teeuwen een gewoon mens is. Dat lijkt goed uit te pakken. Gewoon Hans toont de verdwazing van hardcore fans en speelt tegelijk een spel met de verwachtingen over beeld en werkelijkheid.
Titel: Gewoon Hans
Jaar: 2009
Duur : 52 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2010
Jaaroverzicht Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still