Kort, in real time gefilmd drama waarin twee vriendinnen vieren dat ze geslaagd zijn op hun vaste stek in de snackbar. Ze grappen over jongens en bespreken hun toekomstdromen. Maar dan gebeurt er iets onverwachts.

Nikki en Suzan zijn net geslaagd voor hun eindexamen en vieren dat heuglijke feit in de plaatselijke snackbar, hun favoriete hangplek. Daar filmen ze elkaar met Nikki’s telefoon, krijgen ze een ‘rondje van de zaak’ van de aardige snackbarhouder, geiten ze over leuke jongens en fantaseren ze over vrijheid en een gouden toekomst. Maar dan gebeurt er iets heel onverwachts.

Credits

Producent
Scenario
Set geluid
Sound Design
Visual Effects
Montage
Cast (hoofdrol)
Productiebedrijf
Armadillo Film

Titel: Geslaagd!
Jaar: 2012
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2012

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still