Ga naar inhoud
Deel uit een zesdelige jeugdserie. In dit korte, ritmisch gemonteerde drama is een jongetje in het ziekenhuis bang dat de zuster al zijn geheime gedachten zal kunnen lezen.
Deel uit een zesdelige jeugdserie. Regisseuse Simone van Dusseldorps bijdrage aan de reeks is de aflevering Onderzoek. In dit korte, ritmisch gemonteerde, televisiedrama wordt een tienjarig jongetje (Danny Schouten) in een ziekenhuis onderzocht. Een voice-over vertelt zijn gedachten: hij vindt het helemaal niet erg in het ziekenhuis, omdat hij na afloop wordt getrakteerd op gebak. En nog beter: hij hoeft niet naar school! Als de zuster met het onderzoek begint, breekt het zweet hem uit. Ze zal toch niet al zijn geheime gedachten kunnen lezen?

Titel: Geheime gedachten - Onderzoek
Jaar: 2001
Duur : 7 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2002

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still