Ga naar inhoud
Met diverse soorten film- en fotobeelden wordt het gedicht Domburg van Theo Raats, over afscheid nemen van een herinnering, tot leven gewekt en in de winter op het strand voorgelezen
De beginregels van het gedicht Domburg van Theo Raats luiden: 'Nu staan wij zwijgend naast elkaar, als hoge duinen schouder aan schouder en zien weer voor het eerst sinds jaren Domburg in de diepte...' Cellomuziek, oude zwart-witfoto's en hedendaagse filmbeelden verbeelden de dichtregels over een fantasie van afscheid nemen van een herinnering. Vervallen gebouwen, afbraak van strandhuisjes en hagel symboliseren het afscheid.

Credits

Producent
Cast (hoofdrol)
Productiebedrijf
SNG Film

Titel: Gedichten uit zee - Domburg
Jaar: 2005
Duur : 11 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Hoofdprogramma
Editie: NFF 2005

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.