Ga naar inhoud
Gappies Still 3.jpg

Gappies

Regie: Joosje Duk
Webserie over vijf werknemers van de lokale buurtsuper. Als de nieuwe manager wil veramerikaniseren, moderniseren en ‘diversifyen’ komen ze, met de oer-Hollandse Greet voorop, daartegen in opstand.
Komische webserie over het reilen en zeilen van de Gappies, vijf verschillende werknemers van de lokale GAPPO-buurtsuper. Gappy to help you! Met de komst van de nieuwe manager Jan-Joris, die JJ genoemd wil worden en ‘one quarter American is’, ontstaat er de nodige onrust binnen de gelederen. JJ wil de zaak veramerikaniseren, moderniseren en ‘diversifyen’ om een overname door een supermarktketen te voorkomen. Het duurt niet lang, of zijn personeel, met de met de oer-Hollandse Greet voorop, komt daartegen in opstand.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Titel: Gappies
Jaar: 2018
Duur : 9 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2019
HumorDramaJeugdMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.