Speelfilm over een Britse, gepensioneerde diplomaat in Amsterdam, die opnieuw voor een hoge functie wordt gevraagd. Zijn ambitieuze toekomstplannen worden echter bedreigd door een duister privégeheim.
James, een voorheen in Afrika gestationeerde Britse gepensioneerde diplomaat, wordt nog eenmaal gevraagd voor een moeilijk te weigeren hoge functie. Als zijn dochter, net ontslagen uit een psychiatrische kliniek, besluit om met haar Keniaanse vriend naar ‘huis’ te komen in Amsterdam, ontstaat er een grimmige sfeer. De ontrafeling van een duister geheim legt vervolgens een bom onder wat zijn laatste loopbaanfeit zou moeten worden.

Credits

Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: Game
Jaar: 2012
Duur : 1 uur, 20 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2013

RomantiekPolitiek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.