Ga naar inhoud
FF_STILLS_1.44.2.jpg

Funny Feeling

Regie: Jikkie Schelling

Korte film over een danser met een angststoornis die zich op een warme zomerdag eindelijk weer eens naar buiten moet wagen. Maar er staat vandaag voor haar meer op het spel dan een ziekenhuisbezoekje.

Onkunde en onbegrip rond mentale gezondheid, met in de hoofdrol van dit drama een danser met pleinvrees die voor het eerst in lange tijd weer buiten komt. Terwijl ze zich van zonsopkomst tot zonsondergang door de dag beweegt, volgen we haar langs ontmoetingen met onbekenden en mensen uit haar verleden die zich allemaal op een andere manier tot haar psychische welzijn verhouden. Een tragikomische zoektocht naar menselijk begrip.
Funny feeling Jikkie .png
Titel: Funny Feeling
Jaar: 2022
Duur : 32 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2023
NFF Studentencompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

FF_STILLS_1.25.1.jpg
FF_STILLS_1.286.2.jpg