Ga naar inhoud
Stills

Fuck It

Regie: Eva Bonnevits
Drip, drip, drip. Elke vernedering of vernietigende blik dat je er niet bijhoort, vult het vat van negatieve emoties in deze vrije animatie. Maar wat als de laatste druppel de emmer doet overlopen?
Haar haar is te lang, ze zingt te hard op de fiets en ze is simpelweg niet cool genoeg om erbij te mogen zitten. Al die kleine sociale situaties vullen de emmer, druppel voor druppel, in deze korte animatiefilm over de stress van iedereen willen plezieren en jezelf wegcijferen. Met behulp van verschillende stijlen en media, zoals inkt, lino, digitale animatie en post-it-briefjes, wordt het leven uit alle dag van een tienermeisje geschetst. Totdat ze het op een slecht (of goed?) moment echt he-le-maal beu is. Genoeg!

Credits

Producent
Creative producer
Productiebedrijf
St. Joost School of Art & Design
Titel: Fuck It
Jaar: 2022
Duur : 6 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022
NFF Studentencompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills