Ga naar inhoud
Stills

Froukje feat. S10 - Zonder Gezicht

Regie: Simon Becks, Cas Mulder
Videoclip van zangeressen Froukje en S10, die met een groep outsiders weg van de bewoonde wereld reizen. Bestaat er een plek die de ongelimiteerde vrijheid biedt waar zij naar zoeken?

In de videoclip Zonder Gezicht nemen regisseurs Cas Mulder en Simon Becks de kijker mee op reis, ver weg van de bewoonde wereld. Froukje en S10 sluiten zich aan bij een groepje jeugdige outsiders. Ze lijken, met hun robothond als compagnon, te zoeken naar ongelimiteerde vrijheid. Maar bestaat er zo’n plek? De zangeressen en hun vrienden bieden met hun rauwe road trip een suggestie van wat mogelijk een toekomstbeeld kan zijn.

Titel: Froukje feat. S10 - Zonder Gezicht
Jaar: 2022
Duur : 3 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills