Ga naar inhoud

Lust, seks en liefde: een ingewikkelde mix. Als Esmée een soa oploopt, gaat ze op zoek naar de bron en brengt ze in deze vrolijke serie de spannende en uiteenlopende sekslevens van haar medescholieren in kaart.

Wanneer een soa zich als een lopend vuurtje door haar klas verspreidt en bij de vers ontmaagde achttienjarige wiskunde-nerd Esmée (Damaris de Jong) terechtkomt, moet ze absoluut weten waar die vandaan komt. Met haar grondige onderzoek raakt ze al snel verstrikt in de verwarrende en spannende wereld van lust, seks en liefde bij haar klasgenoten, en vooral bij haarzelf. Er is geen wiskundige formule voor de crazy hormonen in je lijf, zo blijkt in deze positief gestemde Nederlandse variant op de klassieke tienersekskomedie.

Titel: Follow de SOA
Jaar: 2021
Duur : 28 minuten
Categorie: Dramaserie
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills