Komedie waarin een onzekere student in een bus stapt en tegenover een beeldschoon meisje komt te zitten. Tot zijn grote verbazing lijkt ze meer dan geïnteresseerd in hem.

De ietwat sukkelige student Jasper stapt in de bus, waar hij tegenover een beeldschoon meisje komt te zitten. Tot zijn grote verbazing lijkt ze meer dan geïnteresseerd in hem. De busreis waarbij hij steeds vaker haar blik durft te vangen, wordt een spannende reis voor de jongeman. Zou ze echt iets van hem willen? Jasper gaat zich met de kilometer zekerder voelen en durft een stapje verder te gaan. Maar of dat een verstandige keuze is…?

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Productiebedrijf
Blue Dolphin Entertainment Group

Titel: Flirt
Jaar: 2012
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2012

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01