Ga naar inhoud
Een man loopt een lege snookerclub in, bestelt een biertje bij de barvrouw en vertrekt naar het toilet. Herinnering en droom vermengen zich al snel. Hij speelt weer met verve die belangrijke finale.
Een man loopt een lege snookerclub in, bestelt een biertje bij de barvrouw en vertrekt naar het toilet. In een daaropvolgende droomsequentie is de man keurig gekleed voor een finale. De barvrouw staat hem, in haar cocktailjurkje, bij in het spannende moment voor zijn belangrijkste snookergame. Terug in de lege zaal legt de speler zijn ballen neer. Even later is hij weer de finalist, met de vrouw aan z'n zijde. Hij verloor, maar geeft niet op.

Credits

Producent
Geluidsnabewerking
Sound Design
Productiebedrijf
Timecut Films

Titel: Finale
Jaar: 2008
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Hoofdprogramma
Editie: NFF 2008

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.