Ga naar inhoud
Romantische komedie over twee principieel vrijgezelle studenten en hartsvrienden, die niets moet hebben van het idee van vaste verkering. Totdat een van beiden plotseling besluit in het huwelijksbootje te stappen.
Romantische komedie van Schatjes!-regisseur Ruud van Hemert en All Stars-scenarist Mischa Alexander. Antonie Kamerling en Beau van Erven Dorens spelen Thijs en Ben, twee principieel vrijgezelle studenten en hartsvrienden, die braakneigingen krijgen bij het idee van vaste verkering. Huisregel van hun studentenhuis: niet hokken en elke scharrel moet voor zeven uur 's ochtends het pand uit zijn. Hun toekomstplan samen een restaurant te beginnen is al uitgetekend. Thijs slaat dan ook steil achterover als Ben onverwacht aankondigt in het huwelijksbootje te stappen met de welgestelde Talita. Bovendien krijgt hij ook nog, tegen zijn zin in, de rol toebedacht van ceremoniemeester. Maar Thijs weet het onaangename met het aangename te verenigen en spendeert het enorme budget van de bruiloft aan een geheel ander doel. In de tussentijd, om het gemis van zijn beste vriend te compenseren, trekt hij steeds meer op met zijn nieuwe, sociaal bewogen, huisgenote Susan.

Titel: Feestje!
Jaar: 2004
Duur : 1 uur, 35 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Gouden Kalf Competitie, Hoofdprogramma, Competitie
Editie: NFF 2004

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.