Ga naar inhoud
Still

Faits Divers - Verlengd weekend

Regie: Hans Herbots
Speelfilm over twee fabrieksmedewerkers die hun baas in diens eigen luxe villa ontvoeren omdat ze wraak willen nemen. Een tragische en komische reeks mislukkingen volgt.
Speelfilm over twee fabrieksmedewerkers die hun baas in zijn eigen luxe villa ontvoeren omdat ze wraak willen nemen. Hij zorgde er namelijk voor dat zij en hun collega's nu zonder baan zitten, omdat hij het bedrijf moedwillig failliet liet gaan. De mannen zijn echter genoodzaakt om het hele weekend in de villa te verblijven. Dit leidt tot een reeks nijpende en soms hilarische situaties. Een zowel dramatisch als komische film met Jan Decleir in de hoofdrol.

Credits

Production Design
Productiebedrijf
A Private View
Distributie
Lumière Publishing BE
Titel: Faits Divers - Verlengd weekend
Jaar: 2005
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2006
Vlaams panorama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still