Ga naar inhoud
Stills

Faithfully Yours

Regie: André van Duren
Bodil en Isabel zijn elkaars alibi om vreemd te gaan. Maar wanneer Isabel vermist raakt op een moment dat ze zogenaamd samen waren, raakt Bodil in de problemen in deze speelfilm met thrillerelementen.

Bodil (Bracha van Doesburgh) en Isabel (Elise Schaap) nemen af en toe een vlucht uit hun drukke dagelijks leven door samen een weekend weg te gaan naar de Belgische kust. Tijdens deze weekenden zijn ze elkaars alibi om vreemd te gaan, puur voor de spanning en ontlading. Ze werken alle details zorgvuldig uit, zodat hun echtgenoten er nooit achter komen. Wanneer Isabel tijdens zo'n weekend vermist raakt, lijkt alles te wijzen op een misdrijf. Terwijl de politie een onderzoek start en de echtgenoten naar België komen, raakt Bodil steeds verder verstrikt in het web van leugens dat door haar en Isabel met zorg is opgebouwd.

Titel: Faithfully Yours
Jaar: 2022
Duur : 1 uur, 35 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2023

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills