Ga naar inhoud
Still

Eyes of the Lighthouse

Regie: Pedro Serrazina
De zee zorgt voor afwisseling, maar roept ook noodlottige herinneringen op bij vuurtorenwachter en zijn dochtertje. Poëtische tekenfilm vertelt met minimale middelen een groot verhaal.
Een vuurtorenwachter en zijn dochtertje leven op een rotseilandje geïsoleerd van de buitenwereld, maar vooral van elkaar. Het eenzame meisje heeft alleen de golven van de zee als speelkameraad. Aangespoelde objecten zorgen voor amusement, maar roepen ook herinneringen op, even traumatisch als onontkoombaar. Poëtische tekenfilm vol melancholie verhaalt met weinig middelen van een groot noodlotsdrama.

Credits

Geluidsnabewerking
Sound Design
Visual Effects
Productiebedrijf
Sardinha em Lata
Photon Films
Titel: Eyes of the Lighthouse
Jaar: 2010
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2010
Grenzeloos

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still