Een oudere vrouw doet zwem­badgym­nas­tiek, een oudere man rol thuis een sjekkie. Zij stapt op haar brommer, hij rijdt op zijn fiets. Zonder een woord te spreken ontmoeten ze elkaar voor een happy end.
Beelden van een verlaten havenge­bied: kade, pier, boten, containers. In een zwembad doet een oudere vrouw met een groep andere ouderen gymnas­tiekoe­feningen. Een oudere man draait onder­tussen in stilte een sjekkie. Zij rijdt daarna op haar brommer; hij stapt op zijn fiets en schof­felt onderweg wat groenten uit een tuin. Een portret van twee ouderen die gelukkig zijn met elkaar.

Credits

Set geluid
Productiebedrijf
Portaal Media

Titel: Every Picture Tells a Story - Happy End
Jaar: 2006
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2006

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01