Dankzij een schildpad vinden Adam en Eva een boek. Deze driedimensionale animatiefilm begint als een onschuldige komedie, maar krijgt, als het paradijs spectaculair wordt overgenomen, een grimmig karakter.
Een schildpad is er de oorzaak van dat Adam en Eva - al behoorlijk op leeftijd - in hun paradijs een boek vinden. Door de onbeschreven bladen uit het boek te scheuren ontketenen ze krachten waar ze aanvankelijk mee kunnen spelen, maar die hen al snel boven het hoofd groeien. De driedimensionale animatiefilm begint als een onschuldige komedie, maar krijgt, als het paradijs op spectaculaire wijze wordt overgenomen, een steeds grimmiger karakter.

Credits

Muziek
Het Paleis van Boem
Productiebedrijf
Stichting il Luster Films

Titel: Escape from Paradise
Jaar: 2003
Duur : 11 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2003

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still