Ga naar inhoud
Kort drama waarin een entertainer op een Duitse riviercruise droomt van een carrière in de spotlights. Maar na een nachtje Amsterdam moet hij zijn idee van succes herdefiniëren.
Revi werkt als entertainer op een Duitse riviercruise. Hij verzorgt bingoshows voor de bejaarde passagiers, maar eigenlijk droomt hij van een leven in de spotlights, zoals zijn idolen in Hollywood dat hebben. Als het schip aanmeert in Amsterdam, probeert Revi nog één keer zijn droom te verwezenlijken. Maar na een nacht vol afwijzingen ontdekt hij dat er in de wereld van vandaag geen plek lijkt te zijn voor entertainers zoals hij. Revi wordt in dit korte drama gedwongen zijn idee van succes te herdefiniëren.

Titel: Entertain Me
Jaar: 2022
Duur : 26 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: NFF Studentencompetitie
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Entertain Me_02.jpg
Entertain Me_03.jpg
Entertain Me_04.jpg
Entertain Me_05.jpg