In flashbacks wordt de desastreuze afloop van een schoolfeest gereconstrueerd, nadat het lerarencorps de sadistische pesterijen tegen een homoseksuele gymleraar en een schuchtere leerling niet serieus genoeg nam.
In flashbacks verhaalt de leraar Nederlands Carel Justens bij de politie hoe een schoolfeest desastreus uit de hand heeft kunnen lopen. Een groep leerlingen terroriseert de homoseksuele gymleraar Hugo en de schuchtere leerling Dirk Jan. Maar geen leraar keert het tij, ook Justens niet. Als de leraren zich als makke schapen van het feest laten afvoeren, is Dirk Jan aan zijn angstwekkend sadistische plaaggeesten overgeleverd.

Titel: Enneagram - Stuntnacht
Jaar: 2005
Duur : 50 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Competities: Gouden Kalf Competitie, Hoofdprogramma
Editie: NFF 2005

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still