Ga naar inhoud
De pijnlijke en eenzame doodsstrijd van een meisje wordt gadegeslagen door een netgeklede jonge man. Het roept de vraag op wat en of je in zo’n situatie iets kunt doen.

Een parkeergarage is het grauwe en sobere decor van een pijnlijke scène. Een jonge, netgeklede man slaat een meisje gade dat, zonder enig besef van haar omgeving, aan het sterven is. Het roept de vraag op wat je zou doen, wanneer je iemand tegenkomt die doodgaat. En of je iets kunt doen. De eenzame doodsstrijd van het meisje staat in schril contrast met de geluiden om haar heen - van een wereld die onbewust verder leeft.


Credits

Producent
Coproducent
Uitvoerend Producent
Set geluid
Sound Design
Productiebedrijf
OMSK
Keyman Film

Titel: Een oefening in sterven
Jaar: 2010
Duur : 9 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still