Ga naar inhoud
Stills

Een jaar lang niks

Regie: Rosalie van de Biezen
Kort drama waarin de relatie tussen de rouwende 22-jarige June en haar vriendin Sam begint te wankelen rondom de uitvaart van June’s overleden moeder. Moet Sam June vasthouden of loslaten?
Als de moeder van June (22) overlijdt, overnachten June en haar geliefde Sam (22) in een zomerhuis, in afwachting van de uitvaart. June zit zo diep in haar rouw dat Sam in dit korte drama het gewicht van hun relatie alleen moet dragen. Ze doet er alles aan om hun liefde te redden, voor en tijdens de herdenking en later, op weg naar huis. Toenadering, kleine momenten van hereniging en afwijzing wisselen elkaar af. Moet Sam June vasthouden of loslaten?
Titel: Een jaar lang niks
Jaar: 2022
Duur : 20 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022
NFF Studentencompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills