Ga naar inhoud
Twee vrienden ontmoeten elkaar aan het einde van hun eeuwenlange levens. De een is aan het oplossen in de lucht, de ander is bedekt met veren en heeft een snavel. Hoogste tijd voor verzoening.

Een keurig geklede man stuit in een buitenissig huis op een oude vriend: De Reigerman, die halverwege de metamorfose tussen vogel en mens bleef steken. De vrienden zijn elkaar na een ruzie vier eeuwen geleden uit het oog verloren. Uit de dialoog tussen de twee blijkt dat de man in de loop der jaren van alles is verloren. Een verhaal over het voortschrijden van de tijd, afscheid nemen en vergiffenis.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design

Titel: Dwaalgast
Jaar: 2021
Duur : 22 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still 1
Still 2