De jonge psychiater Ralf werkt in Zuid-Amerika om ontspoorde jongeren op het rechte pad te krijgen. Als hij getuige is van een verontrustende gebeurtenis besluit hij te zwijgen.
Ralf is een jonge psychiater, gevraagd om in de Zuid-Amerikaanse favela's te helpen ontspoorde jongeren weer op het rechte pad te krijgen. Daar is hij getuige van het verontrustende begin van een verkrachting. Ralf houdt zich afzijdig en besluit te zwijgen. Als hij een relatie met het slachtoffer krijgt en de vermoedelijke dader gevonden wordt, staat hij alsnog voor de keuze: zal hij zichzelf als getuige bekend maken? Hoe langer hij wacht des te duivelser wordt zijn dilemma. Onderdeel van een dramaserie rondom de vraag: hoe maak je de juiste keuzes onder extreme omstandigheden?

Titel: Duivelse dilemma's - Getuige
Jaar: 2011
Duur : 40 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Specials & Events
Editie: NFF 2012

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still