Huisarts Martine staat voor zelfbeschikking en vrije ontwikkeling voor iedereen. Kan ze haar levensovertuiging trouw te blijven als haar dochter moslima wordt?
Martine heeft een huisartsenpraktijk met veel allochtone patiënten. Bevrijd van het geloof waarmee ze zelf werd opgevoed en gevormd door het feminisme, staat ze voor zelfbeschikking en vrije ontwikkeling voor iedereen. Zo heeft ze ook haar dochter opgevoed. Maar zal het haar lukken haar levensovertuiging trouw te blijven als Anna haar eigen weg kiest en moslima wordt?Onderdeel van een dramaserie rondom de vraag: hoe maak je de juiste keuzes onder extreme omstandigheden?

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Sound Design
Productiebedrijf
Talent United
Omroep
Human TV

Titel: Duivelse dilemma's - Geloven
Jaar: 2011
Duur : 40 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Jaaroverzicht, Specials & Events
Editie: NFF 2012

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still