Ga naar inhoud
In Dorpsbelangen wordt politiek in de dorpsgemeente Maarsdriel gevolgd. Zieltjes worden er geworven bij de kapper en gesprekken met 'de achterban' vinden plaats in een kleine keuken.
Gelden voor dorpspolitiek dezelfde wetten en gewoontes als voor de landelijke politiek? Van der Winden vroeg het zich af en volgde vier gemeenteraadsleden uit de dorpsgemeente Maasdriel. Een champignonteler, een aannemer, een oud-autoverkoper en een kunstenaar; allemaal staan ze voor een andere partij en ieder heeft z'n eigen belangen. Zieltjes worden geworven bij de kapper en gesprekken met 'de achterban' vinden plaats in een kleine keuken.

Titel: Dorpsbelangen
Jaar: 2006
Duur : 50 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Competities: Tussenland
Editie: NFF 2006

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still