Ga naar inhoud
Still

Deep Shit

Regie: Martin Draax
Punkrockband Brides of Mayhem roept de hulp in van de duivel om hun roem te vestigen. Explosieve animatiefilm speelt met stereotypen en iconen uit de popgeschiedenis.
Tragikomische muziekfilm over twee bands, zes muzikanten. Ze delen een groot gebrek aan talent, genieten totaal geen waardering van het publiek maar zijn zeer ambitieus. Ze vragen de duivel om hulp en daarvoor moeten ze een metafysische trip maken om hun maker te ontmoeten. Hun competitie heeft desastreuze gevolgen. De stad overstroomt. Explosieve animatiefilm speelt met stereotypen en iconen uit de popgeschiedenis.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Scenario
Geluidsnabewerking
Sound Design
Montage
Productiebedrijf
Photon Films
Titel: Deep Shit
Jaar: 2012
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2012
Jaaroverzicht NFF Debuutcompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
NPO Start
Nu streamen

Bekijk deze film/serie op NPO Start.