Ga naar inhoud
Een jongen heeft een geheime relatie met de vrouw van een zwaargewicht-worstelaar. Wanneer hij een weddenschap gewonnen denkt te hebben verliest de jonge minnaar zijn vriendin in een burleske finale.
Een jongen heeft een geheime relatie met de vrouw van een zwaargewicht-worstelaar. De ongeruste vader van de jongen probeert de relatie te verbreken door middel van een weddenschap, waarvan de zoon de uitkomst handig weet te manipuleren. Wanneer hij de vruchten van zijn overwinning wil plukken, gaat er iets mis en verliest de jonge minnaar zijn vriendin in een burleske finale.

Credits

Producent
Set geluid
Productiebedrijf
Nico Crama Films

Titel: De worstelaar
Jaar: 1970
Duur : 20 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Gast van het Jaar
Editie: NFF 1995

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.