Ga naar inhoud
Still

De wereld volgens Wagner

Regie: Eva van Pelt
Documentaire over de drieling Wagner. Deze drie meiden zijn in 2003 van school geschorst na een vechtpartij. Ze gaan sindsdien niet meer naar school, maar werken thuis aan hun toekomst. Volgens hun eigen ideeën.
Documentaire is een eindexamenfilm over Charlotte, Francis en Brigitte Wagner, een drieling die in 2003 op zeventienjarige leeftijd is geschorst van school na een vechtpartij. De onafscheidelijke zussen gingen sindsdien niet meer naar school. Vier jaar later werken ze thuis nog steeds aan hun toekomst, onvoorwaardelijk gesteund door hun vader. Ze hebben zo hun eigen ideeën gevormd over hoe de wereld tegenover hen zou moeten staan.

Credits

Set geluid
Sound Design
Productiebedrijf
Nederlandse Filmacademie
Omroep
NTR
Titel: De wereld volgens Wagner
Jaar: 2007
Duur : 25 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2007
Studentenfilms NFTA

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still