Ga naar inhoud
Still

De wereld van Kim & Bob

Regie: Sanne Rovers
Kim en Bob, bijna 13, zijn hun hele leven beste vrienden. Maar nu de puberteit nadert is de vraag of en hoe hun vriendschap zal veranderen. Jeugddocumentaire met geanimeerde spelscènes.

Kim en Bob, bijna dertien, zijn al hun hele leven beste vrienden. Ze hebben allebei een grote fantasie en het liefst spelen ze samen in hun zelfgebouwde werelden (in de film tot leven gebracht door middel van animaties). Maar Kim en Bob worden ouder. Bob voelt zich nog helemaal kind, terwijl Kim voelt dat ze zich steeds minder makkelijk op het spelen kan concentreren. Wat gaat er veranderen en wat blijft hetzelfde? Zal de naderende pubertijd hun bijzondere verbond veranderen? Deze jeugddocumentaire volgt het duo in hun hechte vriendschap.

Titel: De wereld van Kim & Bob
Jaar: 2016
Duur : 16 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2017

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still
Still